Polaris Sportsman & ATV

Alla våra modeller

Polaris Sportsman® 570

Sportsman 570 levererar framkomlighet, fjädring och komfort som saknar motstycke i sitt segment. Polaris On-Demand AWD i kombination med hög markfrigång ger de rätta förutsättningarna för att ta sig fram i terrängen.

Polaris Sportsman® 570 EPS

Progressiv servostyrning och EBS (Motorbroms) i tillägg till de redan fina egenskaperna hos Sportsman 570 ger ytterliggare en dimension till denna modell. Storsäljaren!

 

Polaris Sportsman® 570 SP EPS

Framvagn med dubbla a-armar, metalliclack och 14″ lättmetallfälgar. SP´n är utrustad med ADCsystemet som bland annat gör det säkrare att köra tung vagn utför brant backe. Ett nytt instrument med bluetooth-uppkoppling för din telefon levererar extra mervärde till en av marknadens bästa maskiner.

Polaris Sportsman® 570 EPS Hunter Edition

Special edition Polaris Pursuit Camo color.

 Främre och bakre stötfångare.

 Främre och bakre lasträcken.

 Hand och tumvärmare.

 Vinsch.

Polaris Sportsman® 570 ePS BLACK EDITION

I tillägg till Sportsman 570 EPS så har Black Edition lackade kåpor och är försedd med lättmetallfälgar och vinsch.

Polaris Sportsman® 570 ePS Öhlins Edition

Uppgraderad körupplevelse dragkraft ock kontroll i alla hastigheter. Fjädring som ger maskinen optimal balans, mer manövrerbar och förbättrad stabilitet, maximalt grepp i alla körförhållanden och överraskande stabilitet i kurvor. Allt detta får du med denna version av 570 EPS.

Premiumlack

Öhlins stötdämpare&alufälgar

Handtagsskydd samt frontbåge

Polaris Sportsman® 570 EPS Agri PRO

Farthållare/ställbar hastighetsbegränsning

Främre och bakre lasträcken

Förslutet batteri

Polaris Sportsman® X2 570 EPS

Marknadens mest kompletta maskin, Utrustad med lastflak med ett smart nedfällbart passagerarsäte. Med Turf-läge för körning på känsliga underlag och för snävare svängradie i kombination med både motorbroms (EBS) och ADC (Active Descent Control) är ingen terräng eller uppgift för svår för Sportsman 570 X2

Polaris Sportsman® x2 570 EPS nordic pro

I tillägg till den vanliga Sportsman X2 570 EPS är Nordic Pro utrustad med lättmetallfälgar, hand och tumvärmare, motorvärmare och vinsch.

Polaris Sportsman® 6x6 570 EPS LE

Utöver 6×6 570 EPS så är denna modell utrustad med 3500HD vinsch, aluminiumfälgar, hand och tumvärmare, stötfångare och lasträcke fram

Polaris Sportsman® 6x6 570 EPS

Sportsman 6×6 570 ger dig 6×6 AWD för bästa grepp, marknadens största lastkapacitet, marknadsledande 25,5 liters bensintank, integrerat passagerarsäte som kommer väl till pass när man behöver en hjälpande hand. Dragkapacitet på 680kg samt en kombinerad lastkapacitet av 506kg på lastytorna och ett fällbart flak som klarar en last av 363kg. En riktig packåsna

Polaris Sportsman® XP1000 EPS

Sportsman XP1000 EPS, vår och marknadens starkaste Sportsman någonsin är laddad med en Prostar- motor på 90hk. Designen och ett flertal tekniska detaljer gör maskinen till ett tryggt och bra köp. Vinsch är standard

Polaris Sportsman® XP1000 S

Världens största, tuffaste ATV.

Vi har tagit fyrhjulingsstandarden till helt nya nivåer. Där det helt nya och aggressivare avståndet mellan hjulen är hela 144,2 cm vilket skapar ytterligare stabilitet och ökar körprestandan.

Polaris Scrambler® XP1000 EPS

Kungen i sportsegmentet! Motorkaraktären och variatorkalibreringen i kombination med de justerbara FOX stötdämparna och utseendet ger den här maskinen exakt den prestanda som man kan förvänta sig.

Polaris Scrambler® XP1000 S

Inte förstärkt… Nykonstruerat!

Det krävs mer än enbart prestanda för att bemästra svår terräng, du behöver ett fordon som är stryktåligt och välbalanserat i den svåraste av omgivningar. Just dessa förutsättningar ligger till grund för det helt nya chassit som är framtaget till Scrambler XP1000S.

Underlättar din vardag

Kontakta oss

LAPAB Maskin AB
Flädervägen 5, Hallstahammar
Box 46
734 22

0220-225 60

info@lapab.com

Öppettider

Vardagar: 8 – 17

Helger: Stängt