Köpvillkor

Allmänt

För att kunna lägga beställningar hos oss måste du ha fyllt 18år och bo i Sverige. Minderårig behöver målsmans tillstånd.

Betalningsmetoder

Snabbt, smidigt och säkert via Swish.

Vanlig faktura: Person/Org nummer måste anges och en eventuell kreditupplysning tas. Det medföljer en faktura i leveransen och skickas även till din angivna e-postadress. Betalningsvillkor är 10 dagar netto.

Priser

Alla priser som listas anges i svenska kronor (SEK) inkl. moms, utöver detta pris så tillkommer även fraktavgift. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prishöjningar, valutaförändringar, momsjusteringar, lagerfel etc.

Produkter

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel gällande våra produkttexter, bilder och priser. Vi ger ingen garanti för att alla produkter ser exakt ut som på bild. Små skillnader kan förekomma i vissa fall. Vi förbehåller oss rätten att ersätta en vara med en likvärdig.

Frakt  & Leverans

För leverans av varor använder vi oss av DB Schenker. Fraktkostnaden skiljer sig beroende på vart du befinner dig samt storlek och vikt på paketet. Vi skickar dina varor så fort som möjligt efter att du slutfört din order. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Ordrar som finns i lager och läggs före kl 12 kan skickas samma dag. Om du ej hämtar ut paketet tar vi ut en avgift för detta.

DB Schenker Ombud: Kommer till ditt närmsta DB Schenker Ombud och hämtas ut av dig.

DB Schenker Företag: Kommer direkt till din företagsadress, OBS!! Det måste alltid finnas någon på plats för att kvittera ut sändningen.

Hämta själv: Hämta din order själv i våra lokaler.

Ångerrätt

När du lägger en order i vår webbshop har du 14 dagars ångerrätt från och med när du mottagit beställningen. För att detta ska gälla ska varan vara oanvänd och i originalförpackningen. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för eventuella fraktkostnader. Ångerrätten gäller ej vid specialbeställningar.

Reklamationer

När du köper en produkt av oss så ska den vara felfri när den levereras till dig. Skulle det vara så att produkten är skadad eller defekt så ska du anmäla det till oss inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Vid en reklamation står vi för fraktkostnaden tillbaka till oss. Om felet inte är möjligt att lösa ersätts du med en ny produkt.

Vid reklamation av en produkt: Kontakta oss på info@lapab.com med ordernummer samt felet på produkten.

Personuppgifter

Personuppgifter som lämnas till oss via beställningar hanteras varsamt och med respekt. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar samt använder dina personuppgifter för att fullföra våra åtaganden gentemot dig och ge dig den service du förväntar dig av oss. Du har rätt till att begära ut den information vi har om dig. Om den är felaktig, irrelevant eller ofullständig kan du begära att informationen rättas till eller tas bort. Om det är fallet kan du kontakta oss på info@lapab.com 

Force Majeure

Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i de här villkoren i händelse av ändrad lagstiftning, myndigheters åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.

 

Returadress

Lapab Maskin AB

Flädervägen 5

73438 Hallstahammar

Sverige

Kontakt

0220-22560

info@lapab.com

Underlättar din vardag

Kontakta oss

LAPAB Maskin AB
Flädervägen 5, Hallstahammar
Box 46
734 22

0220-225 60

info@lapab.com

Öppettider

Vardagar: 8 – 17

Helger: Stängt