Grasshopper 725D

Snabb och kraftfull så att jobbet blir gjort, varje gång. Njut av den legendariska kraften och ekonomin hos en Kubota 3-cylindrig MaxTorque™ Clean Diesel-motor. Konfigurationen med horisontell vevaxel ger en längre livslängd med hög prestanda. Dessutom kan du njuta av en perfekt klippning på kortare tid än du räknat med.

Möjligheten till att montera fler redskap utöver klippaggregatet med Frontmount systemet. Välj till 52 eller 61´´ klippaggregat.

Pris från 134.100kr exkl. moms och aggregat.

Robust Utsida

DuraMax®-klippaggregat med 14 cm djup och kilformade kanter ger en extrem slitstyrka. Det är enkelt att växla från sidoutkast med brett mönster till tillval som mulcher eller vakuumuppsamlare. Det finns också ett speciellt aggregat med bakåtriktat utkast.

Specifikationer

Grasshopper 725D
898cc Kubota Motor

Kubota MaxTorque™ / 898 kubik / 3-cylindrig

Minskat underhåll

Specialanpassat hydrostatiskt ”växelfritt” drivsystem förser klippaggregatet med mer kraft och eliminerar vibrationsproblem. CoolFan™ kylsystem med hydrostatisk pump och filter, kombinerat med hjulmotorer, ger en friktionsfri styrning och minskat underhåll med 1 000 timmars vätskebytesintervall.

Får jobbet gjort

Klipphastighet upp till 17,7 km/ tim och 2,47 hektar/tim, baserat på 155 cm klippbredd

Mångsidig

Koppla snabbt till olika säsongsberoende verktyg med det exklusiva verktygssystemet QuikConverter™, som sparar tid och arbete för alla jobb. Drivenheten innehåller kablage av standardtyp för tillägg av eldrivna verktyg.

Justerbar Klipphöjd

Enkelt att ändra klipphöjden genom att ställa om PowerFold®-brytaren. Använd samma brytare för att höja upp aggregatet för förvaring och smidigt underhåll.

Enastående prestanda

Med en Grasshopper får du enastående kvalitet till ett bra pris.

Vändradie

Verklig nollgradig vändradie, roterar inom den egna längden med motroterande drivhjul med oberoende drivning. Sätet kan roteras.

Makalös Komfort

Ultimate Suspension Ride™-säte (USR™) med djup sittkudde och broderad Grasshopper-logotyp samt CoolTemp Cordura® med ländryggstöd och spiralfjäderförsedd stötdämpning ger föraren full kontroll och komfort som varar hela dagen. Den justerbara mugghållaren gör att du enkelt kan ta med din favoritdryck.

Belysning

Grasshopper 725D är utrustad med LED Arbetsbelysning för att du ska kunna hålla gräsmattan fin även i mörkare tider.

Välj grasshopper, ta hand om din gräsmatta

Marknadens tuffaste klippbord

Grasshoppers robusta klippbord är byggda för att hålla

Perfekt klippning

Med en grasshopper uppnår du perfekt resultat efter klippningen, varje gång.

Noll vändradie

Alla maskiner har noll vändradie, det innebär att de roterar inom den egna längden med motroterande drivhjul med oberoende drivning.

Underlättar din vardag

Kontakta oss

LAPAB Maskin AB
Flädervägen 5, Hallstahammar
Box 46
734 22

0220-225 60

info@lapab.com

Öppettider

Vardagar: 8 – 17

Helger: Stängt