Grasshopper 430D

Modell 430D ger gott om kraft för att hantera vilket jobb som helst, tillsammans med effektivitet, bränsleekonomi och lågt underhåll kommer du maximera lönsamheten och minska kostnaderna. Utrustad med ett 72tums eller 61tums klippbord

Robust utsida

DuraMax®-klippaggregat med 14 cm djup och kilformade kanter ger en extrem slitstyrka. Det är enkelt att växla från sidoutkast till mulcher eller vakuumuppsamlare. Höjdjustering med QuikAjust™ DropPin™ gör att det går snabbt och enkelt att byta klipphöjd.

Specifikationer

Grasshopper 430D
898cc Kubota Motor

Njut av den legendariska kraften hos en Kubota 3-cylindrig MaxTorque™ Clean Diesel-motor. Den är försedd med en horisontell vevaxel som ger en längre livslängd med hög prestanda.

Minimalt Underhåll

Robust, specialanpassad G2 hydrostat transmission med CoolFan™ kylsystem med hydrostat pump och ett filter på 7 mikron absolut skapar, tillsammans med hjulmotorer med högt vridmoment, ett komplett hydrauliskt system som ger en smidig, snabb styrning och minskat underhåll med 1 000 timmars oljebytesintervall Med bara fem Access-Eze™ smörjpunkter minskar underhållstiden med upp till 80%.

Får Jobbet Gjort

Klipphastighet upp till 17,7 km/ tim och 2,47 hektar/tim, baserat på 155 cm klippbredd

Genomtänkt Design

Bränsletanken på 45,4 liter ger en låg tyngdpunkt, med bättre dragkraft och stabilitet under körning. Stötfångaren av standardtyp skyddar gräsklipparens bakdel, samtidigt som det är lätt att komma åt och avlägsna serviceluckan.

Lättkörd

Körning med en eller två händer, med justerbara Hydra-Smooth™ dubbla reglage som automatiskt återgår till neutralläge från både fram och bakåtriktat läge.

Enastående prestanda

Med en grasshopper för du enastående kvalitet till ett bra pris

 
Vändradie

Verklig nollgradig vändradie, roterar inom den egna längden med motroterande drivhjul med oberoende drivning.

Makalös Komfort

Ultimate Suspension Ride™-säte (USR™) CoolTemp Cordura® med spiralfjäderförsedd stötdämpning i sitsen. Nedre ryggstöd ger komfort som varar hela dagen. Den justerbara mugghållaren gör att du enkelt kan ta med din favoritdryck.

Kvalitet till ett bra pris

En kompakt hjulbas ger ett utmärkt förhållande mellan kraft och storlek och gör det lätt att transportera maskinen på släp och i trånga utrymmen.

Välj grasshopper, ta hand om din gräsmatta

Marknadens tuffaste klippbord

Grasshoppers robusta klippbord är byggda för att hålla.

Perfekt klippning

Med en grasshopper uppnår du perfekt resultat efter klippningen, varje gång.

Noll vändradie

Alla maskiner har noll vändradie, det innebär att de roterar inom den egna längden med motroterande drivhjul med oberoende drivning.

Underlättar din vardag

Kontakta oss

LAPAB Maskin AB
Flädervägen 5, Hallstahammar
Box 46
734 22

0220-225 60

info@lapab.com

Öppettider

Vardagar: 8 – 17

Helger: Stängt