Grasshopper

Med en Grasshopper kan du förvänta dig hög kvalitet samt prestanda till ett bra pris. Grasshopper erbjuder dig lyx som du har råd med. 

Modeller

Grasshopper erbjuder modeller som passar alla. Grasshoppers lättmanövrerade maskiner med brett användningsområde bidrar till lättare och mer effektiv klippning.

Grasshopper 325D

Modell 325D ger gott om kraft för att hantera vilket jobb som helst, tillsammans med effektivitet, bränsleekonomi och lågt underhåll kommer du maximera lönsamheten och minska kostnaderna.

2_400d_july2019_walkaround

Grasshopper 430D

Modell 430D ger gott om kraft för att hantera vilket jobb som helst, tillsammans med effektivitet, bränsleekonomi och lågt underhåll kommer du maximera lönsamheten och minska kostnaderna.

725DT_Web_Right3Q

Grasshopper 725D

Modell 725DT ger kraftfull prestanda för ett brett utbud av underhållsuppdrag, vilket ger den snabbhet, hållbarhet och mångsidighet du behöver för lönsamhet året runt.

Den bästa maskinen
i dess klass

Komfort

Ultimate Suspension RideTM-säte (USRTM) med djup sittkudde och CoolTemp Cordura® samt spiralfjäderförsedd stötdämpning ger komfort som varar hela dagen.

Kvalitet

DuraMax®-klippaggregat med 14 cm djup och kilformade kanter ger en extrem slitstyrka. Det är enkelt att växla från sidoutkast med brett mönster till tillval som mulcher eller vakuumuppsamlare. Det finns också ett speciellt aggregat med bakåtriktat utkast..

Perfekt klippning

DuraMax®-klippaggregat med 14 cm djup och kilformade kanter ger en extrem slitstyrka. Det är enkelt att växla från sidoutkast med brett mönster till tillval som mulcher eller vakuumuppsamlare. Det finns också ett speciellt aggregat med bakåtriktat utkast.

Ekonomi

Tillförlitlig ekonomi för en klippning med hög kvalitet. Njut av manöverförmågan hos en handgräsklippare utan att bli trött,så att du kan klippa längre och få ett bra resultat. Konfigurationen med horisontell vevaxel ger motorn en längre livslängd med hög prestanda.

Varför välja Grasshopper?

Det finns otroligt många svar till varför du bör välja grasshopper som din nästa gräsklippare. Här är några:

Specialanpassat hydrostatiskt ”växelfritt” drivsystem förser
klippaggregatet med mer kraft och eliminerar vibrationsproblem.

Över ett 20-tal möjliga tillval till flera olika modeller av maskiner

Specialanpassade kommersiella drivsystem med inbyggda
hydrostatiska pumpar och hjulmotorer ger smidig styrning, lång
livslängd och minimalt underhåll.

En bra viktfördelning ger störningsfri körning och ett mindre miljöavtryck.

Underlättar din vardag

Kontakta oss

LAPAB Maskin AB
Flädervägen 5, Hallstahammar
Box 46
734 22

0220-225 60

info@lapab.com

Öppettider

Vardagar: 8 – 17

Helger: Stängt