Grasshopper 124V

Modellerna i V-serien är det perfekta sättet att bekanta sig med Grasshopper True ZeroTurn™. Klippning i toppklass kombineras med Grasshoppers smidiga drift och tidsbesparande manövrerbarhet — allt i en kompakt förpackning som passar perfekt på trånga ytor.

Robust utsida

Extra djupa, robotsvetsade klippaggregat av pressat stål med högt gauge-värde som är gjorda för att vara mer robusta än aggregat av präglat stål, med en förstärkt kilformad kant på 121,9 cm och 132,1 cm aggregat. Spindlar för krävande tillämpningar med 20,32 cm flänsar och 6-bultsmontering, tillsammans med Sentry™ spindelövervakning, ger oöverträffad slitstyrka.

  • Otrolig komfort
  • Elegant Design
  • Lättkörd
  • Justera klipphöjd enkelt
  • Tålig design

Specifikationer

Grasshopper 124V
724cc B&S motor

Kraftfulla, luftkylda OHV V-twin-motorer med trycksatt smörjsystem och inbyggd cyklonluftrenare ger maximal kraft och tillförlitlighet.

Minimalt underhåll

Att det bara finns två Access-Eze™ smörjpunkter minskar underhållstiden med upp till 95%, samtidigt som marknadens längsta vätskebytesintervall — utan inkörningsperiod — ger minskade kostnader och mindre jobb.

Justerbar Klipphöjd

QuikAjust™ DropPin™ höjdjustering. Fotstyrd höjdjusteringspedal med sprint

smidig drift

Specialanpassade kommersiella drivsystem med inbyggda hydrostatiska pumpar och hjulmotorer ger smidig styrning, lång livslängd och minimalt underhåll. Den helhydrauliska ”växelfria” konstruktionen eliminerar alla kraftkrävande växellådor så att mer kraft kan riktas direkt till klippaggregatet

Får Jobbet Gjort

Klipphastighet upp till 14,5 km/ tim och 1,73 hektar/tim, baserat på 132 cm klippbredd*

Enastående prestanda

Med en grasshopper får du enastående kvalitet till ett bra pris.

Vändradie

Verklig nollgradig vändradie, roterar inom den egna längden med motroterande drivhjul med oberoende drivning.

Makalös Komfort

Modellerna i V-serien är byggda för högsta komfort och är utrustade med Ultimate Suspension Ride™-säten med CoolTemp Cordura®, armstöd med stålstativ och stötdämpande fotstöd eliminerar vibrationer för att ge största möjliga komfort.

Enkel att förvara och transportera

Gräsklippare i Compact V-serien passar bra för trånga ytor och är lätta att transportera på släp och lätta att förvara i garage med lite plats.

Välj grasshopper, ta hand om din gräsmatta

Marknadens tuffaste klippbord

Grasshoppers robusta klippbord är byggda för att hålla.

Perfekt klippning

Med en grasshopper uppnår du perfekt resultat efter klippningen, varje gång.

Noll vändradie

Alla maskiner har noll vändradie, det innebär att de roterar inom den egna längden med motroterande drivhjul med oberoende drivning.

Underlättar din vardag

Kontakta oss

LAPAB Maskin AB
Flädervägen 5, Hallstahammar
Box 46
734 22

0220-225 60

info@lapab.com

Öppettider

Vardagar: 8 – 17

Helger: Stängt

Stäng meny
×

Kundvagn